jueves, 29 de marzo de 2012

Compra el que necessites!


Al veure alguna peça de roba, no hem d’actuar de la següent manera 

                                         M’hi fixo   -    M’agrada  -   Ho vull  -  Ho tinc


Hem d’aprendre a comprar de manera responsable, equilibrada,... Tenint en compte el que tenim i lo que necessitem. Abans de comprar visita el teu armari i mira el que necessites per evitar comprar roba que no necesites. Si trobes roba que no utilitzis no la llençis, al carrer hi han uns contenidors, un esta especialitzat en roba, la roba que donguis anirà destinada a gent que no té les condicions per comprarles.
Per això, us volem ajudar a aprofitar més la roba reciclant-les, amb les següents idees:


Ø      Unes sabates noves:

Tenim unes sabates VELLES, que no les utilitzem i les transformem  en unes sabates NOVES.

Com?

Agafes una tela de qualsevol color i vas fent formes, en aquest cas com es mostra a la fotografia fa forma de flor. Per últim cosim la flor a la sabata i ja tenim la nostra nova sabata acabada.


Ø     “Cropped t-shirt”:

Agafem una samarreta blanca bàsica i la convertim una samarreta curta, “Cropped t-shirt”.

Com ho fem?
Molt fàcil només hem de dibuixar amb un llapis una marca que ens indica per on volem tallar la samarreta i a continuació la tallem:


Ø     “Studded jeans”:


Amb uns texans vells per poder tornar-los a fer nous i moderns sense haver de comprar uns de nous. I afegint nous complements, com per exemple butxaques amb tatxes i podem trencar-los una mica

Com ho fem?
Tallem el costat esquerra de la butxaca deixant la costura. Més tard, afegeixes les tatxes i vas tancant cadascuna, perquè sinó es surten, i continues fins que les hagis posat totes.
Desprès si vols que els texans estiguin mes a la moda pots rascar-hi amb paper de polir fins que creguis que sigui suficient

No hay comentarios:

Publicar un comentario